Schrijven, reizen en lezen. Dat zijn mijn favoriete bezigheden. Bergwandelen, klimmen, wijn drinken en goed eten horen daar eigenlijk ook bij. Zonnige landen genieten mijn voorkeur boven kou en sneeuw. En ik zit liever op een hoge berg dan op een wit strand. Als ik niet zulke verstandige mensen om me heen had, zou ik een kat, een hond, een paard en een ezel hebben. Of meerdere.

Mijn reisverhalen vind je in mijn drie boeken: Druiven & Droesem. Een reis langs Griekse wijngaarden (2011), Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene (2019) en Het verdriet van Griekenland (2020), maar ook in talloze tijdschriftartikelen.

In 2017 richtte ik samen met Beer Visser het online reisplatform Passionate Nomads op. Op deze website verzamelen we onze reisverhalen en reisfoto’s en plaatsen we boekrecensies. In 2019 zetten wij een nieuwe stap met de oprichting van de uitgeverij. Uitgeverij Passionate Nomads geeft reisverhalen uit, waarbij authenticiteit, reflectie en journalistieke zoektochten het uitgangspunt zijn.

Ben je benieuwd naar mijn reisblogs en reisverhalen over andere bestemmingen, buiten Griekenland? ? Kijk ook eens op mijn website blogs en nieuws op www.frederieklommen.nl

 

 

 

 

MAIL:
info@frederieklommen.nl

MOBIEL:
06-15315072

WEBSITES:
www.frederieklommen.nl
www.andergriekenland.nl

TWITTER:
www.twitter.com/frederieklommen

FACEBOOK:
www.facebook.com/frederieklommen
www.facebook.com/andergriekenland

INSTAGRAM:
www.instagram.com/frederieklommen

www.instagram.com/andergriekenland