Bestel nu een gesigneerd boek van Frederiek Lommen via boekhandel Paagman

Een paar maanden geleden publiceerde Passionate Nomads twee nieuwe boeken van Griekenland-specialist Frederiek Lommen: Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene en Het Verdriet van Griekenland. De presentatie van beide boeken bij de Haagse boekhandel Paagman – waarbij zij geïnterviewd zou worden door journaliste en voormalig Buitenhof-presentator Marcia Luyten – kon helaas niet doorgaan vanwege COVID-19.

 

Nu is er een alternatief!
Wil je ook een door haar gesigneerd boek bestellen? Of beide boeken gesigneerd op je deurmat ontvangen? Dat kan nu. Via de website van boekhandel Paagman kun je beide boeken bestellen via de actie Gesigneerd Door De Auteur. In het formulier op de website van de boekhandel kun je laten weten welke persoonlijke boodschap je in het boek wil. Alleen een handtekening van de auteur met bijbehorende datum kan natuurlijk ook. Frederiek zal deze boeken vervolgens bij boekhandel Paagman signeren, waarna ze worden verstuurd naar je thuisadres.
Let op: de actie loopt tot en met dinsdag 8 september.

 

Het Verdriet van Griekenland
In Het Verdriet van Griekenland onderzoekt Frederiek wat een decennium crisis met Griekenland heeft gedaan. Hiervoor reisde zij de afgelopen tien jaar naar alle windstreken van het land.
Klik voor een gesigneerd exemplaar van Het verdriet van Griekenland op deze link.

 

Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene
Met Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene laat Frederiek je de Griekse hoofdstad Athene zien. Naast de wijken in het centrum verkent ze ook de rafelranden en achterbuurten van de stad. Een reisverhaal en reisgids in één!
Klik op deze link voor het boek Mooi marmer en slapende meisjes – dwars door Athene.